Informatie

Algemene informatie / De thuishaven / Prijsindicatie

 
     
 
 
 

 

Algemene informatie

Kapitein en hostess zijn aan boord. U kunt zich dus in alle privacy helemaal wijden aan uw gasten of volop genieten van het varen en de omgeving. Het maximale aantal personen van een gezelschap is gesteld op 12. Dit om die privacy en de ruimte onder alle weersomstandigheden te kunnen garanderen.

 

De route, duur en afvaarttijd is in onderling overleg. Het weekend behoort ook tot de mogelijkheden. Het Maasplassengebied biedt veel mogelijkheden om de cruise te combineren met  activiteiten aan land, zoals excursies, stadswandelingen, terras of restaurant. SunNautic heeft de contacten en kan u adviseren of zelfs zorgdragen voor de totale organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

terug naar boven

Thuishaven

De afvaart en aankomst vindt in principe in Roermond plaats, maar in overleg kan daarvan afgeweken worden; opstappen of afstappen elders in de regio is zeker mogelijk.

terug naar boven

 

Prijs

De prijs van de cruise is gebaseerd op een uurtarief voor de hele groep en is dus niet afhankelijk van het aantal personen. In het uurtarief is begrepen:

  • schipper en hostess

  • brandstof

  • eventueel liggelden

  • verzekering opvarenden

  • alle drank aan boord (champagne, wijn, bier, fris, koffie, thee)

  • minibroodjes (vanaf 3 uur varen)

Eventuele koude of warme hapjes aan boord: prijs en samenstelling in overleg. Klik hier voor enkele voorbeelden van vaartijden en uitbreidingen voor uw cruise.

terug naar boven